Lej før du køber – prøvekør din bil fra SIXT Bilsalg i 1 – 3 måneder

At købe bil er en stor beslutning, uanset om den er ny eller brugt. Går du med købsovervejelser, men mangler det sidste skridt, hjælper vi dig godt på vej med et helt særligt tilbud.

SIXT Bilsalg tilbyder noget helt unikt, nemlig en ekstraordinær prøvetur i din kommende nye bil, du kan leje din drømmebil fra 1-3 måneder, og efterfølgende beslutte om du ønsker at købe.

Beslutter du dig så for at købe bilen, fratrækkes lejebeløbet den endelige salgspris. Ønsker du ikke at købe, har du bare lejet en lækker bil på normale lejebetingelser, og til en god pris.

Sagt på en anden måde, det er ganske uforpligtende, og skal udelukkende ses som et ekstra tilbud og tryghed, så du er 100% sikker på at du træffer det valg, der er bedst for dig.

SIXT Bilsalg er en anderledes brugtvognsforhandler, og har udelukkende nyere brugte biler til salg. Det skal forstås således, at vores biler er maksimum 12 måneder gamle, og passet rigtigt godt på undervejs.

Vælger du derfor at købe bil hos SIXT Bilsalg, er du altså sikker på, at bilen er gennemtjekket fra bund til top, inden den overdrages til dig. Du køber ganske enkelt en fejlfri bil.

Du er nu kommet videre i beslutningsprocessen, og er nået til at du gerne vil prøvekøre din måske nye bil, men hvad gør du herfra. Det er heldigvis meget enkelt.

Du finder ønskebilen her

Kontakt os endelig, der er mange muligheder, se hvordan her

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig, og inden du ser dig om, er du på en god og lang prøvetur, så du kan træffe din beslutning i god ro og orden, og helt uden pres.

Husk at lejeprisen fratrækkes den endelige salgspris.

Det er nemt:
Finn bilen på vores hjemmeside
Du finder bilen på vores hjemmeside
Kontakt os
kontakter os
Og inden længe er du kørende
inden du ser dig om, er du kørende.

Lejeprisen fratrækkes i den endelige salgsopstilling.


Kontakt os for at høre mere om dine lejemuligheder