Lej før du køber – prøvekør din bil fra SIXT Bilsalg i 1 – 3 måneder

At købe bil er en stor beslutning, uanset om den er ny eller brugt. Går du med købsovervejelser, men mangler det sidste skridt, hjælper vi dig godt på vej med et helt særligt tilbud.

SIXT Bilsalg tilbyder noget helt unikt, nemlig en ekstraordinær prøvetur på udvalgte biler. Du kan altså leje din drømmebil fra 1-3 måneder, og efterfølgende beslutte om du ønsker at købe.

Beslutter du dig så for at købe bilen, fratrækkes en del af lejebeløbet den endelige salgspris. Ønsker du ikke at købe, har du bare lejet en lækker bil på normale lejebetingelser, og til en god pris.

Du finder månedlige lejepriser på mange af vores salgsbiler her . Kan du ikke få øje på lejeprisen på din næste drømmebil, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 17 71 72 – vi er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Sagt på en anden måde, det er ganske uforpligtende, og skal udelukkende ses som et ekstra tilbud og tryghed, så du er 100% sikker på at du træffer det valg, der er bedst for dig.

(*) Du skal være opmærksom på, at bilen du prøvekører, ikke er den du ser til salg på hjemmesiden, men en identisk model fra vores udlejningsflåde. Du får naturligvis stadig 1:1 indtryk og fornemmelse af bilens køreegenskaber. Beslutter du dig for at leje, skal du være forberedt på eventuel leveringstid, da bilen kan være i brug/udlejet på tidspunktet.

Bemærk også bilen der står til salg i butikken, er til salg i hele perioden, og kan derfor være solgt når du er klar til at købe, men frygt ej, vi har mange identiske biler og finder også en til dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for detaljer.

Dit livs bedste prøvetur

Gør din bilkøbsoplevelse unik ved at leje din ønskebil i op til 3 måneder her hos SIXT Bilsalg. Vi tilbyder en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at afprøve og opleve bilen, inden du træffer en endelig beslutning.

Vores brede udvalg af kvalitetsbiler står klar til korttidsleje, så du kan føle bilens køreegenskaber og komfort, før du tager den store beslutning.

 
Biler med få kilometer bag sig

SIXT Bilsalg er en anderledes brugtvognsforhandler, og har udelukkende nyere brugte biler til salg. Det skal forstås således, at vores biler er godt vedligeholdt og passet rigtigt godt på undervejs.

Vælger du derfor at købe bil hos SIXT Bilsalg, er du altså sikker på, at bilen er gennemtjekket fra bund til top, inden den overdrages til dig. Du køber ganske enkelt en fejlfri bil.

Du er nu kommet videre i beslutningsprocessen, og er nået til at du gerne vil prøvekøre din måske nye bil, men hvad gør du herfra. Det er heldigvis meget enkelt.

Husk at lejeprisen fratrækkes den endelige salgspris. Og husk også, at SIXT bilsalg tilbyder prismatch. Læs mere om, hvad prismatch betyder lige her.

 
Vi tilbyder mere end en almindelig brugtvognsforhandler

Hos SIXT bilsalg tilbyder vi 36 måneders teknisk forsikring, som dækker over flere dele af:
– Motor
– Elektronik
– Drivline
– Bremser
– Brændstofsystem
– Undervogn
– Styretøj
– Væsker
Læs mere om vores 36 måneders tekniske forsikring og få det fulde overblik over, hvad forsikringen specifikt dækker over.

Derudover har du mulighed for at få gratis levering til din hoveddør.

Kontakt os for at høre mere om dine lejemuligheder. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig, og inden du ser dig om, er du på en god og lang prøvetur, så du kan træffe din beslutning i god ro og orden, og helt uden pres.