Ladeløsning til din Elbil hos SIXT Bilsalg i samarbejde med Norlys

Når du vælger at købe en elbil hos SIXT Bilsalg, står vi klar til at bistå dig med valget af den perfekte ladeløsning. Specielt hvis det er din første elbil, er det vigtigt for os at sikre, at du er godt informeret og føler dig klædt på til den elektriske køreoplevelse.

Samarbejde med Norlys

Vi har indgået et samarbejde med Norlys, og vi er her for at hjælpe dig med at afdække dine behov og gennemføre bestillingen sammen med dig. Vi sender dig ikke af sted, før vi sammen har skræddersyet præcis den pakke, der passer til dine behov. Dette gælder også, hvis du allerede har en eksisterende ladeløsning, men ønsker at skifte til Norlys.

Norlys tilbyder markedets ene af de mindste ladebokse, der kan oplade alle elbilmodeller, uanset om de kører på ren el eller er hybrider.

Forudbestil din ladestander

Selv hvis du venter på levering af din elbil, kan du forudbestille din løsning nu og få den installeret senere. Norlys tilbyder forskellige løsninger, og det er helt op til dig, om du ønsker at eje eller lease din ladeboks.

Fordele ved Norlys ladeløsning:

Venter du på levering af din elbil, kan du stadig bestille løsningen nu og få den installeret senere. Norlys tilbyder forskellige løsninger, og det er helt op til dig om du vil eje eller leje din ladeboks.

Du får mange fordele med en ladeløsning fra Norlys som f.eks.:
• Betal kun for den strøm, du bruger
• Fuld refusion uden at du skal gøre noget
• En fremtidssikret løsning
• Samlet tilbud på ladeboks, installation og serviceaftale
• Bugseringsservice, hvis du kører tør for strøm

Gør din elbiloplevelse fuldkommen med SIXT Bilsalg og Norlys ladeløsninger – En grønnere vej fremad.

Populære modeller

 
 
 

Kontakt os Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vi kan gøre for dig, ligesom du altid kan se hvad Norlys kan tilbyde https://norlys.dk/opladning/