Om os

Hos SIXT Bilsalg har vi et ønske om at ændre måden vi køber brugt bil på, og samtidig tilbyde markedet næsten nye biler til fornuftige priser.

Vores historie

SIXT Danmark blev grundlagt i 2004, som franchisetager under det tyske moderselskab. SIXT Danmark har, i snart 20 år, leveret udlejningsbiler i topkvalitet til overkommelige priser til både turister, og lokale, og uanset kørselsbehov. SIXT Danmark går aldrig på kompromis med den gode service og kundeoplevelse.

SIXT Danmark er en innovativ virksomhed, der ikke alene beskæftiger sig med udlejning af biler på dagsbasis, men også har mange års erfaring i køb og salg af biler. Hertil kommer import og eksport af biler i større omfang. Vores produkt, SIXT Mini-lease, er en videreudvikling af traditionel udlejning og kreativ tankegang; månedsleje af biler til en fast overkommelig pris, svarende til et abonnement.

SIXT historie

 

SIXT blev grundlagt i München, Tyskland i 1912, og startede med en flåde på kun tre køretøjer. Som et af de første og mest indflydelsesrige internationale biludlejningsfirmaer i verden – med over 100 år i branchen – har vi oparbejdet et betroet ry som en global førende biludlejningsudbyder. Vi har altid været på forkant i branchen, og var det første biludlejningsfirma med en hjemmeside og de første til at acceptere mobilreservationer.

I dag er vi til stede i over 105 lande med afdelinger på over 2.200 lokationer. Du vil nemt kunne finde SIXT biludlejningstjenester internationalt i næsten alle større byer og turistdestinationer i hele verden. Vi tilbyder tilgængelige lokationer såsom lufthavne, togstationer, krydstogthavne og hoteller, hvor du kan få gode tilbud på billeje af SUV’er, mikro-biler, stationcar, sedan, cabriolet og meget mere.