Vi tilbyder dig gratis kosmetisk gennemgang efter 12 måneders ejerskab

Det er nu et år siden du købte din bil hos SIXT Bilsalg. Når man køber bil, er man helt naturligt interesseret i og opmærksom på bilens tilstand. Har man ovenikøbet købt en brugt bil, er fokus med stor sandsynlighed ekstra stor. Et er motor og mekanik, noget andet er kosmetik.

Det er selvfølgelig helt afgørende for os, at vores kunder føler sig trygge, og får den allerbedste service. Vores ønske er også, at du har endnu flere gode argumenter for at købe din brugte bil hos den rigtige forhandler.

Derfor, og for at understrege at vi mener det alvorligt, tilbyder vi dig en ekstra service, nemlig en kosmetisk gennemgang af din bil – ganske gratis.

Hvad er en kosmetisk gennemgang?
En gennemgang dækker alt kosmetisk, og det gælder både interiør og eksteriør. Gennemgangen varer ca. en time. Med både kosmetisk gennemgang og 36 måneders gratis teknisk forsikring, kan du altså føle dig fuldstændig tryg når du køber brugt bil hos SIXT Bilsalg.
Hvad bestiller jeg tid til kosmetisk gennemgang?
Det er meget nemt. Du kontakter blot vores kosmetiske serviceafdeling i Frederikssund på sixtbilsalg@sixt.dk, vi finder en tid hvor du kommer forbi med din bil, og sender efterfølgende en bekræftelse til dig. Vær opmærksom på, at den 12-måneders gratis gennemgang kun kan finde sted i vores bilhus i Frederikssund, og dækker udelukkende biler købt hos SIXT Bilsalg.
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for kosmetisk gennemgang