Find drømmebilen fra VOLVO her

Vi har et bredt udvalg

VOLVO XC60 B4 D Inscription
VOLVO XC60 B4 D Inscription
Diesel Diesel
33.000 km 33.000 km
2022 2022
2022 Auto
589.900 kr.
Finansiering fra 6.584 kr/måned
VOLVO XC90 B5 D AWD R-Design
VOLVO XC90 B5 D AWD R-Design
Diesel Diesel
24.000 km 24.000 km
2022 2022
2022 Auto
959.900 kr.
Finansiering fra 10.577 kr/måned

Brugt Volvo i fremragende stand

Volvo er ikke kun kendt for sin høje sikkerhed, men også for at tilbyde enestående køreglæde og innovativt, skandinavisk design, der præsenterer en lækker, eksklusiv enkelthed og er en fryd for øjet. Hos SIXT Bilsalg har vi et bredt udvalg af topklargjorte, nyere, brugte Volvo-biler til salg og leasing.

De svenske Volvo-biler er berømte for deres evne til at forene design, sikkerhed og komfort. Faktisk har Volvo siden sin grundlæggelse i 1927 specialiseret sig i at skabe ekstraordinært holdbare, super sikre og utroligt familievenlige biler - det var endda Volvo, der opfandt sikkerhedsselen, som vi kender den i dag. Volvos store fokus på sikkerhed belønnes også ved, at Volvo altid scorer højt i sikkerhedstests. Dette betyder, at både nye og brugte Volvo-biler har et exceptionelt højt sikkerhedsniveau.

Fordele ved at købe en brugt Volvo

En fordel ved at købe en brugt Volvo er, at du kan få fat i en bil, der er synonym med sikkerhed, og hvor både eksteriør og interiør er præget af funktionelt, skandinavisk design og kvalitet - alt sammen til en lavere pris end en splinterny Volvo. Brugte Volvo-biler er utroligt populære, hvilket afspejles i brugtvognspriserne, der holder et højt niveau. Men lad dig ikke afskrække af dette, det betyder blot, at du kan få en god pris for din brugte Volvo, når du beslutter dig for at sælge den igen. En lille, sjov huskeregel, når du kigger på brugte Volvo-biler, er, at Volvo-modeller, der starter med bogstavet "V", f.eks. V50, er stationcars, mens dem med bogstavet "S" foran modelnummeret er sedans.

Køb brugt Volvo hos SIXT Bilsalg

Når du køber en brugt Volvo hos SIXT Bilsalg, er det som at blive ejer af en helt ny bil. Alle vores brugte Volvo-biler er af nyere dato og er altid i topklargjort stand. Du får derfor masser af værdi for pengene og nyder ekstra sikkerhed med i handlen.

36 måneders teknisk forsikring på din næste brugte Volvo

Vores brugte Volvo-biler til salg kommer fra vores egen udlejningsflåde. Vi kender derfor deres historik, så du kan købe en brugt Volvo hos os med ro i sindet. Desuden får du en omfattende 36 måneders teknisk forsikring med i handlen. Forsikringen dækker bl.a. motor, elektronik, bremser og meget mere.

Tilgængelige Volvo-modeller:

  • Volvo V60
  • Volvo XC40
  • Volvo XC60
  • Volvo XC90
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation her.